Kunder i offentlig sektor

Med vårt nye forskningsprosjekt om regional innovasjon i Østfold får vi muligheten til å gå inn i det spennende og utfordrende grensesnittet mellom privat og offentlig virksomhet. Både innen energisektoren, helsesektoren og byggsektoren vil mye nyskapende løsninger måtte komme ut av samarbeid mellom bedrifter og det offentlige. Velferdsteknologi i helsesektoren er ett eksempel.

Det offentlige er i en del sammenhenger kunde samtidig som de bestemmer rammebetingelsene. Dette betyr at de ikke alltid oppfører seg som andre (private) kunder, og det kan kreve mye tid og kompetanse fra leverandøren for å utvikle tjenester/produkter og hale i land kontrakter.

Lesere som kan bidra med erfaringer om hvordan det er å være gründer i et slikt landskap er meget velkomne i kommentarfeltet!

Reklamer


Kategorier:entreprenørskap, innovasjon, markeder, offentlig

2 svar

  1. Creştinu adevărat îşi pune bani deoparte din timp pentru înmtrmânoare. Haine, sicriu, pomană. Păi străbunicu meu avea pregătit tot. Costumu, tot. Pantofi. Pomană, petrecere după. Asta s-a păstrat de la daci. La noi cand moare cineva, petreci, te bucuri. E pomană după. La americani e pomană, la jidani? Nu e, daă-i dracu. La daci asa era. Cand se nastea cineva plangeau, si cand murea cineva petreceau. Deci tre sa ai pregatit tot ce trebuie. Nu vă obligă nimeni sa vă ingropaţi aşa. Asta e tradiţia.

  2. Hei Thomas, veldig spennende.
    Dette er jo et område som vi siden 2005 har prøvd å posisjonere oss inn mot, og kommet et godt stykke på vei. Men det er utfordrende som du sier. Vi ønsker meget gjerne å høre mer om prosjektet samt ønsker vi å presentere vårt nye prosjekt inn til dere, kanskje kunne det være en mulighet for samarbeid.

    Jeg har tidligere skrevet til deg omkring dette, men da var du på flyttefot. Hører fra deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: