På flyttefot

Denne sommeren har gått med til å forberede flytting til Berkeley. Der skal jeg være gjesteforsker fram til neste sommer, og det gleder jeg meg veldig til! Bare jeg kommer meg over og får installert meg der, så blir det mer aktivitet her på bloggen igjen også.

Kort oppsummering siden sist:

– Boken min er nå tilgjengelig (søk etter Hoholm på Amazon eller Palgrave)

– Forskningsprosjektene om innovasjon (1) ved Oslo Universitetssykehus, og (2) i Østfoldregionen settes igang nå. Dersom noen lesere av denne bloggen er interessert i doktorgradsstipend eller postdoktor-stipend i ett av disse prosjektene, så er slike stillinger utlyst på BIs hjemmesider

– Tor Haugnes foreleser intro-kurset i entreprenørskap for meg i høst. Han er en meget dyktig foreleser, så det tror jeg blir veldig bra.

– To forskningsartikler er nå ute: en om forholdet mellom innovasjonsstrategi og organisasjoners identitet (European Journal of Innovation Management) sammen med Fred Strønen (Høyskolen i Oslo), og en annen om forskningsmetode når man studerer innovasjon (Industrial Marketing Management) sammen med prof.Luis Araujo (Lancaster University Management School).

Reklamer


Kategorier:diverse

5 svar

 1. Hei!

  Liker alle ressursene du har her på bloggen, utrolig interessant! Tenkte å lage en oversiktlig side med forskjellige ressurser på bloggen vår, Start BI som er et studentutvalg på BI som promoterer entreprenørskap. Det hadde vært kult hvis vi kunne byttet lenker, at vi putter din blogg hos oss og vice versa.

  Mvh,
  Start BI (og 1 klassing i entreprenørskap)

  • Veldig bra! Det er en god del bra i lenkesamlingen her på bloggen, supert om det kan komme til nytte for flere. Det minner meg også om at det er på tide å oppdatere listen. Legger gjerne inn Start BI-bloggen også.

 2. Hei!

  Som lærer for 17- 18 åringer i Entreprenørskap og bedriftsutvikling kom jeg over siden din nå nettopp under forberedelsene av kreative prosesser.
  Jeg fant så mye interessant stoff i bloggen din at jeg tror mange av elevene vil kunne dra nytte av å følge med på hva du legger ut. Derfor har jeg ført deg opp på ‘Min bloggliste’ på I love ub, http://stfglemmenub.blogspot.com/

  Beste hilsen Bjørg Nina

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: