Bachelor i entreprenørskap og økonomi

Godt nyttår! Etter å ha undervist i entreprenørskap på BI en del år, har jeg nå overtatt det faglige ansvaret for vårt bachelorprogram i entreprenørskap og økonomi. Det kommer nok til å prege innholdet her på bloggen. Studentene er invitert til samtale om hvordan vi best kan synliggjøre studiets spennende aktiviteter og faglige innhold. entrep

Jeg vil også gi deg som leser bloggen en mulighet til å si hva du gjerne vil lese mer om. Tips & tricks ved oppstart av bedrift? Historier om spennende gründerprosjekter? Forskningsresultater? Meninger om betingelser for innovasjon og entreprenørskap i Norge? Eller helt andre ting? Legg gjerne igjen en kommentar.

Reklamer


Kategorier:diverse

Stikkord:,

3 svar

  1. Hei! Jeg har samme tanke som Marius, men ligger på ett litt lavere snitt(4,2) hva er karakter kravene? Og har jobberfaring innenfor bedrifter noe å si?

    Mvh Truls

  2. Hei! Jeg vurderer sterkt å søke entreprenørskap og økonomi etter vgs, og synes utvikling og innovasjon er utrolig spennende! Ser på BI sine sider at det er ca 60 plasser, og lurer på om dette er et studie som er vanskelig å komme inn på. Regner med å gå ut med et snitt på rundt 4,6 fra vgs, men vil det holde? Takk for svar!

    • Hei Marius! Kult at du er interessert i dette fagområdet. Dine karakterer vil ganske sikkert gi deg plass hos oss. Vår sterke kombinasjon av en grundig business-utdanning med mye entreprenørskap gjør at jeg kan love deg både faglige og praktisk spennende utfordringer i løpet av studiet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: