Oppstartsloser på besøk hos BI CoWork…

Onsdag 24.september 2014 var en merkedag for oss i BI CoWorking. Vi markerte oppstart av et nytt semester med i alt 29 nye medlemmer med besøk av Erik Larsen og Henrik Jacobsen fra DnBs nye rådgivningstjeneste for startups – eller oppstartslos!

0924-erik-henrik-03

0924-pizza-01Først var det pizza og (ordentlig) brus, så innledet gode Filip Gjestland, ENT-ØK student og leder for styret i BI CoWork, deretter ble det foredrag med mye interaksjon. Pål Stian slo til med en fin liten spontan-pitch av Techpear, en lovende startup fra fjorårets ENT-ØK-kull, så var det utdeling av et stykk oppstartslos-bok til alle frammøtte og til slutt, mingling og diskusjon. En fornøyd lærer oppsummerer en vellykket dag, som ble kronet med et kjempefint arrangement sammen med fremoverlente og delende co-workere. Velkommen om bord til alle nye og til deg som nå ble nysgjerrig på hva som skjer – følg med på våre Facebooksider for arrangementer og annet spennende fra katakombene – nede i kjelleren…

Vår ambisjon er å være en møteplass for alle BI-studenter, nåværende og tidligere, som ønsker å delta i entreprenørskap i praksis, oppstarter, cases og lignende!

Reklamer


Kategorier:diverse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: